WLAN Beheer

WLAN Beheer / Managed WiFi

Beheer van uw draadloze netwerk

Managed WLAN helpt u met het beheren van uw WiFi-netwerk. Geschikt voor ieder type organisatie, van groot tot klein.


WiFi beheer is de oplossing als u niet de tijd of expertise in huis heeft voor het onderhoud. WiFiProfs zorgt voor voor proactieve monitoring en het beheer van uw draadloze netwerk. Zo heeft u hier geen omkijken naar en richt u zich volledig op uw core busines

Als het gaat om het beheren van uw draadloze netwerk, geven wij u de vrijheid om te kiezen. Omdat een one-size-fits-all benadering niet altijd mogelijk is bieden wij flexibiliteit aan de hand van uw wensen.

Actieve monitoring

Centraal beheer vereenvoudigt remote monitoring van een netwerk en de implementatie van access points. Dit maakt eenvoudig beheer van kleine en grote netwerken, binnen een kantoorgebouw, groot distributiecentrum of vele externe locaties mogelijk. WiFiProfs beheert uw WiFi-netwerk vanuit haar eigen NOC. 24/7 monitoren wij uw WiFi-netwerk waardoor wij bij storingen direct in actie kunnen komen.

Met het Airwave management platform hebben wij volledige zichtbaarheid en controle over het draadloze netwerk inclusief andere netwerkcomponenten.


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden