In-store retail analytics & marketing oplossingen

Begrijp en beïnvloed klanten in uw winkel

WiFiProfs introduceert bruikbare inzichten en datasets voor de (omnichannel) winkelervaring. Hiermee beschikken retailers en vastgoedbeheerders over een praktische manier om relaties met hun klanten en bezoekers te bouwen, zowel On- als Offline.

In-store WiFi: gratis internetoegang

Maak internetoegang gratis, snel en eenvoudig voor uw klanten en bezoekers via WiFi. Neem aangepaste welkomstpagina’s in gebruik voor een persoonlijk welkomstbericht en implementeer een opt-in mogelijkheid die meerwaarde biedt voor zowel de klant of bezoeker en u als retailer.

Meer informatie...

WiFi Analytics: online activiteit

Begrijp het path-to-purchase van klanten in de omnichannel wereld met behulp zoektermen en websites die klanten of bezoekers raadplegen tijdens een bezoek aan uw locatie. Door middel van een opt-in hebben uw klanten afgesproken mobiele browser gegevens met u te delen. Op deze manier komt u er achter welke sites uw klanten bezoeken, welke producten zij online zoeken en nog veel meer.

Meer informatie...

In-store Retail Analytics: offline activiteit

Verbeter de winkelinrichting of de indeling van het winkelcentrum met behulp van bruikbare inzichten. Gebruik deze inzichten voor gestructureerde A / B testen en benchmarks. Door gebruik te maken van gegevens die worden opgevangen door het draadloze netwerk, geeft WiFiProfs offline retailers, vastgoedbeheerders en marketeers analyses en rapportages die equivalent zijn aan de web analytics voor online retailers.

Meer informatie...

Real-time API

De mogelijkheid bestaat om middel een API real-time toegang te krijgen tot de tot belangrijke omnichannel winkel evenementen. Gebruik de API om loyale klanten te herkennen en deze direct te belonen voor het bezoek aan uw winkel.

Meer informatie...

Brede WLAN Ondersteuning

WiFiProfs werkt samen met toonaangevende netwerkleveranciers, zodat u uw bestaande WLAN infrastructuur kunt inzetten alle voordelen te benutten van de volgende generatie omnichannel winkelen.

Veiligheid & Privacy

WiFiProfs geeft haar klanten de flexibiliteit om een privacybeleid uit te voeren dat geschikt is voor hun klanten en hun merk. Onze klanten zijn tevens eigenaar van de gegenereerde data.