WiFi Tracking

WiFi Tracking

Locatie gegevens voor publieke ruimtes en winkels

WiFiProfs heeft een oplossing ontwikkelt die gebruik maakt van bestaande WiFi-netwerk of WiFi-sensoren om te begrijpen hoeveel mensen er aanwezig zijn in winkels of andere publieke ruimtes. Deze gegevens geven inzicht in het gedrag en gebruik van locaties om de winkelervaring of winst per vierkante meter te verbeteren.

location

Hoe werkt WiFi-tracking?


Web-based dashboard

Onze oplossing geeft winkelmanagers, technisch beheerders en marketeers toegang tot real-time inzichten via een web-dashboard.

De voordelen

Het analyseren van fysiek klantgedrag is een tijdrovende taak. Maar de mobiele apparaten van klanten maken het eenvoudig om hen te volgen, waar zij ook staan of gaan in uw winkel.  Hoe vaak komt een klant terug? Hoe lang verblijft een klant in mijn winkel? In welke winkelzone komen de meeste klanten? WiFi Tracking geeft antwoord op deze vragen, en nog veel meer.

Analyses

WiFiProfs vertaald klantgedrag en interactie met producten in eenvoudige, privacy beschermde analyses die real-time, én op elk moment geraadpleegd kunnen worden. WiFi Tracking is een geheel nieuwe en efficiënte manier om beslissingen te nemen op basis van accurate data.


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden