WLAN / WiFi

WLAN / WIFI

Draadloos bedrijfsnetwerk

Een betrouwbaar draadloos WiFi-netwerk is de ruggengraat van ieder modern bedrijf.

wlan

Wij werken met wereldwijde technologie-leveranciers voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van schaalbare draadloze WiFi-netwerken – afhankelijk van uw verwachtingen, wensen en eisen. Onze WLAN-oplossingen bieden de hoogste niveaus van de netwerkbeschikbaarheid en veerkracht, terwijl de toegang tot bedrijfsgegevens en content veilig en controleerbaar is.

Integratie

Onze WLAN oplossingen ondersteunen integratie met Active Directory, netwerk segregatie & firewall configuratie en kunt u segment draadloze gebruikers, toepassingen en apparaten; beveilig uw netwerk en het juiste beleid af te dwingen.

Vooruitstrevend

Onze overkoepelende technische kennis over bekabeling, netwerken en andere draadloze technologieën, stelt ons in staat om geïntegreerde oplossingen voor het draadloze netwerk te leveren. We weten dat er een groot verschil tussen het bouwen van een stand-alone WLAN en integreren met uw bestaande netwerken en systemen.

Op maat

Een op maat gemaakte oplossing voor draadloze connectiviteit, op basis van uw zakelijke behoeften, biedt u de beste dekking, roamend netwerk en integratie van uw huidige infrastructuur ..


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden